Jeffrey in het zwart en ik in het oranje, lopend in de bossen van Berg en Dal tijdens de Ultra Trail
Een kleine twee weken geleden heb ik zoals eerder aangekondigd de Ultra Trail van Berg en Dal gelopen. Mijn streven was om onder de zes uur te lopen maar dit werd uiteindelijk zes uur zevenendertig. Gezien het de hele dag met bakken uit de hemel kwam een tijd waar ik heel erg tevreden mee kan zijn. Praktisch het hele stuk heb ik gelopen met Jeffrey die ik vlak voor de start ontmoette. Dit heeft me ontzettend geholpen deze race en heeft zeker voor een stuk snellere tijd gezorgd. Onderweg ook nog een stuk in het kielzog van een andere vriendelijke en ervaren loper gehangen. Sowieso was het gedurende de hele tocht een goede sfeer en was de aanwezigheid van andere lopers altijd heel prettig. Zeker als je al een tijdje in de stromende regen loopt en dan opeens een aantal fluoriserende shirts in de verte ziet. Na afloop kon ik gelukkig heerlijk met Nicole relaxen in een luxe hotel Nijmegen. Bij de foto's kan je een sfeerimpressie opdoen en bij de recensies staat mijn recensie over de hele wedstrijd. Volgende ultra trail wordt waarschijnlijk Limburgs Zwaarste, waarbij je ook een UTMB kunt halen...
 


Comments

Pim
27/10/2012 22:53

Heel goed gelopen hoor!

Reply
31/10/2012 22:20

het was inderdaad erg gezellig en wellicht tot Limburgs Zwaarste... Zelf heb ik afgelopen weekend nog de Roentgenlauf gelopen, goed voor 1 UMTB punt... dus wie weet komen we elkaar daar nog eens tegen...

Reply
04/11/2012 20:44

Mooi man, gefeliciteerd met je eerste punt! Negen december is er een leuke trail in de duinen van Voorne. Ik ga er waarschijnlijk wel heen, misschien vind jij hem ook leuk?

http://www.voorneatletiek.com/index.php?option=com_content&view=article&id=404:voornes-duin-trail-9-december-2012

Reply
John Dehlser
11/11/2012 00:06

Leuk verslag van je wedstrijd

Reply
JP
04/12/2012 20:44

Wanneer ga je weer lopen?

Reply
Nicole
12/12/2012 08:58

Heb je nog wat gelopen? Plannen?

ReplyLeave a Reply