Locatie van de skiheuvel
Na de spreekwoordelijke regen komt altijd zonneschijn. Zo ook in mijn hardloopprestaties. Vorige week berichtte ik nog over de dramatisch trage tijd die ik liep met Hugo op de donderdag. De zaterdag daarop besloot ik een langere afstand te lopen en wat hellingen in mijn loop mee te nemen. Met mijn Salomon Skin S-Lab op de rug ben ik gaan lopen langs de Rotte. Het was behoorlijk warm dus de anderhalve liter water op mijn rug was geen overbodige luxe. Na een negen kilometer bereikte ik de skiheuvel die ik besloot een viermaal op en af te lopen inclusief telkens wat behendigheidsoefeningen op de top. Heerlijk om weer een stukje bergop te lopen, ook al is het maar een heel klein stukje... Toen ik mijn iPhone hoorde zeggen dat ik inmiddels op elf kilometer zat heb ik de skiheuvel gelaten voor wat ie is en ben ik via het Bergsche Lage Bos terug gelopen. Uiteindelijk heb ik eenentwintig kilometer gelopen in één uur en vijftig minuten. Voor mij een goede trainingstijd gezien de temperatuur en het feit dat het merendeel over zand en gras ging. Gelukkig ging mijn theorie die ik een week eerder op dit blog beschreef dus op: voor hoge pieken heb je diepe dalen nodig!
Rebecca
15/8/2012 08:22:13 pm

Na de regen inderdaad altijd zonneschijn! Leuke blog, ga zo door

Antwoord
Tamarah
16/8/2012 08:13:52 pm

Ik loop ook vaak op Skiheuvel. leuk!

Antwoord
osamah abdullah el rubaidi
25/8/2012 07:14:23 pm

I like you website very much. Google translate in my own language. It is hot running in dessert. Nice tips, keep up good work.m

Antwoord
30/8/2012 06:58:09 pm

Hi Osamah,

Good te hear you like my website! Where are you from? I will update my website regularly so come back in the future if you like!

AntwoordLaat een antwoord achter.