Foto
En alwéér heb ik veel te lang niets van me laten horen. Enerzijds doordat ik het vrij druk heb gehad zowel met wedstrijden en trainen zelf als wat zaken in mijn persoonlijke leven. Anderzijds ben ik er ook een tijdje uit geweest wegens een aantal nare infecties waardoor ik ook een aantal maanden weinig heb gelopen. Wel heb ik afgelopen tijd een aantal leuke wedstrijden gelopen zoals de Rotterdam Marathon 2013, de halve Schwarzwald Marathon 2013 en een aantal bescheiden loopjes van tien tot vijftien kilometer in totaal. Van de eerste twee zal ik binnenkort zeker een recensie schrijven.

Daarnaast heb ik me natuurlijk alweer ingeschreven voor een aantal wedstrijden. Komend weekend zou ik de 57 kilometer lange Beartrail in België lopen (georganiseerd door Raymond Beeren) om mijn eerste UTMB kwalificatiepunten te halen. Echter, wegens de infecties met antibiotica kuren heb ik teveel kracht verloren om dit op een gezonde manier te doen. Dus ik heb mezelf helaas moeten downgraden naar de 37 kilometer. Ook een respectabele afstand maar toch niet helemaal hetzelfde :)

En tot slot heb ik me zojuist weer ingeschreven voor de Petzl Night Trail in Bergschenhoek van 8 februari 2014. Dit jaar zijn er twee afstanden: vijftien en vijfentwintig kilometer. Gezien het ongelooflijke succes vorig jaar en het plezier dat ik er aan heb beleefd verheug ik me er nu al op. De enige en echte trailwedstrijd in Rotterdam...
Laat een antwoord achter.