Vanavond gaat het los! De Ultra Trail Run de Mont Blanc gaat van start. Om half zeven lokale tijd staan er ongeveer tweeduizend mannen en vrouwen aan de startlijn. Ongeveer twintig uur later zal de eerste held over de finishlijn lopen en 46 uur later laatste. Rechts heb ik een kort teaserfilmpje te plaatsen zodat je al een beetje in de sfeer kunt komen. Tevens kan je het hele evenement live volgen op deze website.

Helaas is het voor mij momenteel nog niet zover dat ik ook aan de start sta, dat duurt nog eventjes. Desalniettemin rijd ik vanavond naar zuid Frankrijk om volgende week voor het goede doel tweemaal de Mont Ventoux op te rennen. Kijk voor meer informatie hierover op mijn teamwebsite of houd dit blog in de gaten.

Gerard
9/9/2012 05:26:27 am

En hoe is je Mont Ventoux afgelopen?

Antwoord
Steven
9/9/2012 07:13:06 pm

En?

AntwoordLaat een antwoord achter.